Ga naar hoofdinhoud

Menukaart

ONTBIJT & LUNCH tot 17:00 uur

WARM OVERNIGHT OATS vegan & gv
banaan – pecannoot – granaatappel – homemade granola – vers seizoensfruit 7,8

CRUNCHY BREAK
twee meerzaden crackers – huttenkase – een belegd met avocadowaaier & tomaat – de ander met gerookte zalm & tuinkers 6,9
gerookte kippenborst of vega (gepocheerd ei + extra avocado) in plaats van zalm + 0,5

FRENCH TOAST
homemade banana-blueberry bread – verse bosbes – vanille hangop – caramelsaus – walnotencrunch 8,5

VEGGIE DAY lv
toast – spiegeleieren – avocado
keuze uit drie ingredienten: tomaat, parmezaan, champignons, spinazie of ui 9,5

WARME BRIE
op brood – pecannoot – huisgemaakte rode uiencompote 8,5
als salade + 1,5

MASHED AVOCADO
op brood – gerookte zalm – gepocheerd eitje – radijs – rucola – zonnebloempitjes 8,5
als salade + 1,5

VEGGIE
brood – huisgemaakte muhammara – gepofte tomaat – feta – granaatappel – hazelnoot – tuinkers 8,4
als salade + 1,5

SUPERFOOD SALADE vegan & lv
linzen – bloemkool – pompoen – bladspinazie – pompoenpit – walnoot – champignons – frisse citrusdressing 10

GROENTEN FRITATTA
verse groenten van ‘t seizoen – kleine salade 8,8

TOSTI GEITENKAAS
oude kaas – avocado – tomaat – bladspinazie – huisgemaakte pestodip 6,9

TOSTI KAAS
huisgemaakte pestodip 6,4

VERSE SOEP VAN DE DAG
brood – zongedroogde tomaten salsa 7

CROISSANT
jam – roomboter 3,5

BORREL & BITES vanaf 16:00 uur

PORTIE OLIJVEN 4,5

VIER KAZEN 11,5
breekbrood – gerookte amandelen – toast – vijgencompote – druiven

CHARCUTERIE 11,5
vleeswaren – gerookte amandelen – druiven

NACHO’S 6,5
kaas – tomatensalsa – jalapenos – guacamole – creme fraiche – lente-ui

BROOD MET DIPS 6
aioli – homemade pesto – zongedroogde tomatentapenade

JACKFRUIT BITTERBALLEN 6

GROENTEKROKETJES 5

KAASLOEMPIA’S 7

CALAMARES 7
aioli – citroen

CAMEMBERT UIT DE OVEN 5
breekbrood – druiven = gerookte amandelen

Back To Top