Ga naar hoofdinhoud

Menukaart

ONTBIJT & LUNCH tot 17:00 uur

WARM OVERNIGHT OATS vegan & gv
gebakken banaan – pecannoot – granaatappel – homemade granola – vers seizoensfruit 7,8

FRENCH TOAST
homemade banana-blueberry bread – aardbei – lemon curd hangop – amandel 7,5

VEGGIE DAY lv
toast – spiegeleieren – avocado
keuze uit drie ingredienten: tomaat, parmezaan, champignons, spinazie of ui 9,5

WARME BRIE
brood – winterfruit – pecannoot 8,5
als salade + 1,5

MASHED AVOCADO
brood – wasabicreme – radijs – puntpaprika – rucola – chilivlokken 9,5
als salade + 1,5

VEGGIE
brood – huisgemaakte muhammara – gepofte tomaat – feta – granaatappel – hazelnoot – tuinkers 8,4
als salade + 1,5

SUPERFOOD SALADE vegan & lv
linzen – bloemkool – pompoen – boerenkool – pompoenpit – walnoot – citrusdressing 10

GROENTEN FRITATTA
verse groenten van ‘t seizoen – kleine salade 8,8

TOSTI GEITENKAAS
oude kaas – avocado – tomaat – huisgemaakte pesto 6,9

TOSTI KAAS
huisgemaakte pestodip 6,4

VERSE SOEP VAN DE DAG
brood – zongedroogde tomaten salsa 7

CROISSANT
jam – roomboter 3,5

BORREL & BITES vanaf 16:00 uur

BROOD MET DIPS 6

PORTIE OLIJVEN 4,5

PIMIENTOS DE PADRON 4

TORTILLA DIPPERS 4,9
tapenade – huisgemaakte guacamole – chilisaus

LOEKS BORRELPLANK 16
diverse wisselende hapjes

KAAS PLATEAU 9
vier kazen – breekbrood – chutney – druiven – kletzenbrood

PINTXOS 6 P.P.
drie pintxos: ricotta – druif / manchego – tomaat – prosciutto – ansjovis / tomaat – basilicum

NACHO’S 6,5
kaas – tomatensalsa – mais – jalapenos – huisgemaakte guacamole – creme fraiche – lente ui – komkommer

BORRELBROOD 11,5
gevuld speltbrood met kaas – kruidenboten – lente ui – tomatentapenade (optioneel met chorizo)

VEGA BITTERMIX 8

BITTERBALLEN 6

CALAMARES 8
aioli – citroen

CAMEMBERT UIT DE OVEN 9
tijm – honing – gerookte amandel – brood

Back To Top